Job som interviewer

Jysk Analyse anvender interviewere til at forestå dataindsamlingen til vores markedsanalyser samt til rekruttering af deltagere til fokusgrupper. 

Hovedparten af vores dataindsamling foregår ved hjælp af computer. Vi varetager dog også face-to-face interview. Som interviewer kommer du i kontakt med en masse forskellige mennesker. Du skal derfor kunne kommunikere høfligt og professionelt med disse, uanset hvem du taler med.

Du bliver klædt på til de forskellige opgaver af vores supervisore. Desuden gennemgår du et kort uddannelsesforløb inden opstart. Mere om telefoninterview.

Arbejdstid og -sted

Arbejdet foregår primært aften kl. 17.00- 20.45. Du kan i høj grad selv bestemme hvilke dage, du ønsker at arbejde. I forbindelse med spidsbelastninger kan der forekomme arbejde i weekenden.
Du arbejder fra vort kontor: Algade 31, 3., 9000 Aalborg. Vi foretrækker derfor ansøgere, som bor indenfor rimelig afstand af vores kontor, dvs. ansøgere som bor i Aalborg Kommune. 

Dine kvalifikationer 

  • Imødekommende og ikke bange for at ringe tilfældige mennesker op
  • Ansvarsbevidst og pålidelig
  • Erfaring med pc er en fordel
  • Min. 18 år 

Kontakt Jysk Analyse

Er du interesseret i et job som interviewer, er du velkommen til at sende en e-mail til Hanne Østergaard: hanne@jyskanalyse , hvor du fortæller lidt om dig selv. Så kontakter vi dig efterfølgende, når vi i den kommende tid ansætter nye interviewere.