JYSK ANALyse

OM OS

Jysk Analyse leverer markedsanalyser, skræddersyet netop dit informationsbehov. Uanset problemstilling kan vi hjælpe dig via en bred vifte af markedsanalyser. 

 

Vi udfører såvel kvantitative markedsanalyser som kvalitative markedsanalyser indenfor en række forskellige brancher og sektorer, for både offentlige og private virksomheder.

Mød os på teams

Mads Ruby

CEO

Mads har i mere end 30 år beskæftiget sig med rådgivning, udarbejdelse og design af markedsanalyser. Mads har fungeret som projektleder og strategisk rådgiver på såvel kvantitative som kvalitative projekter for private virksomheder, organisationer og den offentlige sektor.

 

Mads har stor erfaring med udarbejdelse og design af spørgeskemaer til virksomheder og borgere både i forbindelse med telefoninterview, webinterview og kombinerede dataindsamlingsmetoder. Han har afholdt adskillige workshops om spørgeskemakonstruktion for kunder.

Mads har afholdt adskillige foredrag om design af markedsanalyse og analysemetoder og har været gæsteforelæser på MBA- og på HA-studiet på Aalborg Universitet.

Arturo

Business analyst

Arturo er Cand. merc. i International Virksomhedsøkonomi. Han har desuden en B.Sc. Aktuar fra Mexico og har tidligere arbejdet som analytiker i Bancomexts internationale finansafdeling i Mexico. Arturo har mere end 15 års erfaring som markedsanalytiker hos Jysk Analyse.

 

Arturo har stor erfaring med sampling og med gennemførsel af avancerede statistiske analyser, som han har udarbejdet på et utal af store og små projekter for forskellige typer af kunder.

Arturo er ansvarlig for vores online og CATI undersøgelser. Arturo har desuden stor erfaring med at udarbejde interaktive præsentationer af data ved hjælp af Power BI og andre applikationer, der på en lettilgængelig måde formidler resultaterne til kunden.

Book et møde på teams